Webfejlesztés

Egyedi weboldal készítés

Mára egy cég szolgáltatásának vagy termékének értékesítéséhez elengedhetetlen része, hogy legyen olyan online felület, amin a potenciális vásárlók megkaphatnak minden szükséges információt és segítséget a vásárlási döntés meghozásához.

Kevés egyedi szükséglet van a piacon, így az egyik legfontosabb a sikerhez, hogy ki legyen emelve a hozzáadott érték, a megbízhatóság, a cég erősségei és a különbség a versenytársakhoz képest. Mi abban állunk az Ön rendelkezésére, hogy egyedi, Online csomagolást adjunk vállalkozásának, így növeljük a sikeres értékesítést és az Ön piaci profitját, ismeretségét és presztizsét.

Webáruház készítés

Webáruház, webshop készítésekor minden esetben a felhasználói élményre illetve az áttekinthetőségre fókuszálunk. Webáruházaink tablet-en, pc-n, mobilon egyaránt könnyen használhatóak, reszponzív designnal elkészítve. Webshop megoldásaink akár PayPal, vagy Online bankkártyás fizetési rendszer is tudnak csatlakozni.

Az áru kereskedelem és a szolgáltatások piacán komoly területet hódított magának a közvetlen online értékesítés. Míg a luxuscikkeknél elég az áru csillogó bemutatása, addig minden más területen elengedhetetlen egy átgondolt és elkészített „ízes” és jól használható, ergonómikus, gyors és a keresők számára is optimalizált webáruház megléte. Külön tervezést igényel, ha csak terméktámogatásként kívánja használni és az is, ha a teljes vállalkozását és a profitszerzést  is ezen eszközön keresztül szeretné működtetni. Csapatunk képes Önnek már a beindítás előtt segíteni a pénzügyi tervezésben, a kapcsolódó szolgáltatások optimalizációjában és a piaci vizsgálatok elkészítésében is. Kompetencián ne hagy üres területeket, így Önnek a cég működésével, nekünk pedig az értékesítés teljes körű támogatásával kell foglalkoznunk.

Van egy jó ötleted amit meg szeretnél valósítani?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük el együtt az új projektet!

IT support és tanácsadás

IT Outsource

Egyedi szoftver fejlesztés