Szolgáltatásaink

A teljesség igénye nélkül ezek azok a szolgáltatások, munkák amelyben a segítségére lehetünk. Kreatív csapatunk egyéb más, ezen portfólión kívül is ad szívesen tanácsot, segíti vállalkozását, cégét.

Webfejlesztés

Számunkra a weboldal készítés, vagy webes rendszerek építése, tervezése alkotás.

Alkotunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb megoldást adjuk, és ezzel előre segítsük az ő vállalkozásukat. Minden weboldal, website, webes rendszer melyet eddig készítettünk csapatmunka eredménye. Csapatunkban tapasztalt Frontend fejlesztő, PHP / MYSQL fejlesztő, Grafikus, IT Architect dolgozik, így egy komplett IT csapat az, aki megvalósítja az elképzeléseket.

Bővebben

IT support és tanácsadás

Egy megbízható, folyamatosan üzemeltetett, magas rendelkezése állású Informatikai rendszer a cég mozgató rugója is lehet akár.

Mára szinte minden cég számára elengedhetetlen a megfelelő informatikai támogatás. A kollégák sikeres munkája, megfelelő eszközökkel végzett minőségi munkája egy cég mozgató rugója is lehet. IT Support tevékenységünk mikro, kis és közép vállalkozások számára nyújt biztos támogatás a nap 24 órájában.

Kollégáink több mint 15 éves szakértelemmel rendelkeznek magas rendelkezésre állású IT rendszerek (Windows, Linx , VMWare) üzemeltetésében, tervezésében.

Bővebben

IT Outsource

Szinte minden cég felhasználja az IT adta lehetőségeket, akár a mindennapi munka megkönnyítésében, akár teljes IT stratégia mentén vagy a lehetőségekre építve.

Cégünk az IT szolgáltatások terén különböző megoldásokat kínál , legyen az egyedi szoftver fejlesztés, alkalmazás fejlesztés, outsourcing, üzemeltetés.

Bővebben

Egyedi szoftver fejlesztés

Egyedi szoftver fejlesztési megoldásainkban nem ismerünk kompromisszumot.

Az agilis szoftver fejlesztési módszertanokkal és megfelelő projekt menedzsmenttel az egyedi fejlesztés kreatív és örömteli lehet.

Bővebben