D_38-01-3

Egyedi szoftver fejlesztés

Egyedi szoftver fejlesztési megoldásainkban nem ismerünk kompromisszumot.

Az agilis szoftver fejlesztési módszertanokkal és megfelelő projekt menedzsmenttel az egyedi fejlesztés kreatív és örömteli lehet. Ez egy közös munka legyen aká szó egyedi okos alkamazásról, irodai szoftverről vagy bármely megoldásról. Közösen alakítjuk ki a szoftvert, és illesztjük a megfelelő igényekhez. Az évek során több sikeres egyedi szoftver fejlesztési projektben vettünk részt. A közös munkát követően vállaljuk a folyamatos támogatást, segítséget. Ügyfeleink, partnereink számunkra fontosak, ezért a projektet követően nem hagyjuk őket magukra. A jövőben is számíthatnak ránk, akár csak tanáccsal, akár segítséggel, vagy ötletek megvalósításában.

Alkalmazás fejlesztés

Egy alkalmazás, amely több ezer , százezer, millió ember kezében, zsebében van manapság szinte elengedhetetlen kiegészítő.

A mobil alkalmazások segítségével kiegészíthető cége, vállalkozása szolgáltatásait, vagy akár maga a mobil alkalmazás a vállalkozás, maga az ötlet. Minket az új kihívások , a kreatív ötletek motiválnak, csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a mobil alkalmazás fejlesztésben. Az alkalmazás megjelenítéséhez, terjesztéséhez szükséges marketing tevékenységekben is állunk rendelkezésre, amennyiben szükséges komplett marketing tervet dolgozunk ki.

Van egy jó ötleted amit meg szeretnél valósítani?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük el együtt az új projektet!

IT support és tanácsadás

IT Outsource

Webfejlesztés