Rólunk

Az elmúlt 5 év alatt cégünk folyamatosan fejlődött. Agilis, kreatív, nagy szaktudással és refenciákkal rendelkező kollegáink mindannyian az új , egyedi megoldások hívei. Csapatunk szerencsés találkozásoknak, beszélgetéseknek és közös munkáknak köszönhető. Számunkra fontos maga az alkotás, a folyamat; az ötletből egy működő profi weboldalt, alkalmazást, vagy szoftvert fejleszthessünk. Megvalósításához a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk, a kihívások, az egyedi igények és ötletek motiválnak minket. Az adott feladattal és a kihívásokkal azonosulni tudó csapatunk ötletet ad, támogatást nyújt, további lehetőségeket is feltár az adott témával, projekttel kapcsolatban.

4533

Csésze kávé

2190

Nap programozás

20+

Elégedett ügyfél

50+

Fejlesztett rendszer

david9

Dancs Dávid – Rendszermérnök, IT- Architect

Több mint 15 éve foglalkozom IT rendszerekkel, ezen belül 8 éve IT fejlesztésekkel, projekt menedzsmenttel. Korábban a Wizzair és HVG vezető rendszermérnöke voltam, MCSA/MCSE minősítésekkel rendelkezem.
A bonyolultabb feladatokban érzem igazán otthon magam. Kibogozni, kideríteni, megtervezni, optimalizálni, ezek motiválnak. Mániákus zene, film és sorozat rajongó vagyok. Aktív időtöltés dob fel a legjobban, motorozással kiegészítve.

Képességek:

Rendszermérnöki ismeretek: 0

Nagyvállalati rendszerek: 0

CSS3, HTML5: 0

PHP: 0

Management: 0

Egyéb:

Rugalmasság: 0

Probléma megoldás: 0

Humor: 0

Napi kávé adag: 0

Unger Brigitta – Fullstack developer

Régóta az IT világa körül lábatlankodom, belekostóltam pár dologba mire 2016 elején rátaláltam a webfejlesztésre ami elvarázsolt. Akár frontend, akár backend oldalon otthon vagyok a legújabb technológiákban.
Kedvenceim: Mozi, filmek, unokahugaim, növények (bár úgy néz ki ez nem kölcsönös), kutya, macska

Képességek:

MySql 0

Php,Laravel 0

Javascript / typescript, NodeJS 0

css3, scss 0

Html5 0

Egyéb:

Office 0

UX/UI 0

Windows Admin 0

Windows Server 2012 0

Napi tea adag 0

unger_brigitta
dani7

Sebestyén Dániel – Software developer / UX designer

Koromból adódoan beleszülettem az IT forradalomba és apám PKI-s munkája révén hamar kiderült, hogy érdekel; szeretem az IT világát.
Software fejlesztéssel, azon belül webalkalmazások fejlesztésével 5 éve kezdtem foglalkozni és célom az, hogy minden projektben az üzleti logika és a felhasználói élmény is a leghatékonyabban valósuljon meg.
Szeretem a kihívásokat tartogató újszerű megoldásokat igénylő feladatokat.
Szabadidőmben szeretek új technológiákat kutatni, ötletelni, a családommal lenni és jókat enni.

Képességek:

MySql 0

Php 0

Javascript / typescript 0

css3, scss, sass, less 0

Html5 0

Nodejs 0

Egyéb:

Office 0

UX/UI 0

Graphics (PS,AI) 0

Linux 0

Napi kávé adag 0

Tóth Ferenc – Szoftverfejlesztő

12 éves voltam mikor megfertőzött a számítógép, ami egy Primo volt. Már ekkor eldőlt számomra, hogy szoftverfejlesztő leszek, és el is kezdtem szépen BASIC-ben programozni. Kezdetben még nem főállású programozóként dolgoztam, de hamar eljött az én időm is, amikor már nem titokban, hobbiként programoztam.
Ami igazán lázba tud hozni, az olyan feladat, aminek megoldása elsőre lehetetlennek tűnik. Ekkor vagyok igazán elememben. A mottóm, hogy soha nincs lehetetlen megoldás. Szeretem a jó filmeket, a kirándulásokat, erdőjárást, tengert. CMAS 1 csillagos búvárképesítésem is van.

Képességek:

CSS, HTML5 0

PHP 0

Java 0

Android 0

IOS ismeretek 0

Egyéb:

Rugalmasság 0

Problémamegoldás 0

Megbízhatóság 0

Napi kávé adag 0

Csapatszellem 0

feri3
vigh_daniel

Vigh Dániel – Junior fejlesztő

Igaz még fiatalnak számítok a szakmában, és eddig nem is igen tudtam merrefelé orientálódjak, de a napi kézenállások során(ha nem is estem fejre), megtaláltam azt ami igazán vonz, érdekel, motivál és ez a programozás. A munkám során folyamatosan a kihívásokat keresem, és a jobbnál jobb megoldásokat. Kedvenceim a filmek, sorozatok, és az akrobatikus mutatványok.

Képességek:

MySql 0

Php 0

Javascript / typescript 0

css3, scss, sass, less 0

Html5 0

Laravel 0

Egyéb:

Elkötelezettség 0

Megbízhatóság 0

Humor 0

Csapatszellem 0

Napi kézenállások száma 0

Zaicz Domokos – WordPress Frontend fejlesztő

Igaz gépészmérnöknek tanultam, de a fotózás és a frontend design lett a szenvedélyem. Szeretem a friss, felhasználó barát designokat. A munkám során a legjobb megoldást szeretem nyújtani az ügyfélnek, a felhasználók számára pedig olyan megoldásokat adni, amelyek megragadják a tekintetet, hasznos funkciókkal egybekötve. Munkám során párosul a lazaság, a rugalmas hozzáállás a precizitással, szabadidőmben a fotózást kombinálom a chill out lazulással.

Képességek:

CSS, HTML5 0

PHP 0

Wordpress Frontend 0

Wordpress plugin 0

IOS ismeretek 0

Egyéb:

Rugalmasság 0

Problémamegoldás 0

Megbízhatóság 0

El nem szívott cigaretták 0

Napi humor bombák száma 0

zaicz_domokos